DA LI STE ZAINTERESOVANI ZA KOOPERACIJU U OBLASTI METALOPRERAĐIVAČKE INDUSTRIJE?

Ukoliko jeste, pročitajte sledeći dopis:

ATRIKOD d.o.o. je privredno društvo specijalizovano za izradu širokog spektra proizvoda i poluproizvoda od metala. Razvoj same kompanije je započeo pre više od 50 godina. Vremenom je preduzeće raslo i razvijalo se u modernu i uspešnu kompaniju, kakva je danas. Danas raspolaže sa dva proizvodna pogona locirana u dve države, u Sloveniji i Srbiji. Obe fabrike poseduju svu neophodnu opremu, kao i veoma dobro obučene zaposlene radnike sa višegodišnjim iskustvom. Poslujemo u skladu sa zahtevanim evropskim standardima, za šta kao dokaz imamo sertifikate: ISO 9000, ISO 14000, OHSAS ISO 18000 za proizvodni pogon, EN ISO 3834-4, EN ISO 3834-3, EN ISO 3834-2, EN ISO 15614-1 za proces zavarivanja, ISO 9606-1 o kvalifikaciji osposobljenosti zavarivača. Ukupan broj zaposlenih je oko 80 radnika.

Kompanija je trenutno orijentisana na širenje tržišta, zarad popunjavanja proizvodnih kapaciteta. Cilj nam je uspostavljanje partnerskih odnosa sa kupcima iz inostranstva, preduzećima koja tragaju za koopernatima u oblasti proizvodnje proizvoda i poluproizvoda od metala.

Možemo ponuditi izradu proizvoda i poluproizvoda od metala, korišćenjem sledeće tehnologije:
– Plazma sečenje
– Zavarivanje metala
– Mašinska obrada
– Peskarenje
– Bojenje
– Savijanje limova
– Inženjerske usluge izrade fabričkih crteža i konstrukcija

__ST4496
__ST4461-2
__ST4322

Naš postojeći program je proizvodnja i servisiranje kamionskih nadogradnji, najviše za potrebe komunalnih poduzeća, kao što su vozila za odvoz smeća, cisterne za razne namene od prevoza tečnosti do čišćenja kanalizacionih sistema, ugradnja dizalica na vozila za razne namene, proizvodnja i montaža metalnih kntejnera od najmanjih do najvećih, uključujućii proizvodnju iI montažu platformi za podzemne kontejnere i slično. U obe fabrike raspolažemo sa sopstvenim ekipama inženjera i tehničkog osoblja za razvoj i konstrukciju proizvoda kako bi zadovoljili potrebe naših kupaca.

Raspolažemo sa dovoljno proizvodnih i manuipulativnih površina i potrebnom opremom i kranovima za proizvodnju i manipulaciju materijala, poluproizvoda i proizvoda većih gabarita i težine.

Sa lokalnim kooperantima možemo obezbediti i dodatne funkcije, obradu i zaštitu proizvoda kao što je cinkovanje, plastificiranje i slično.

Princip naše postojeće proizvodnje je maloserijska i individualna proizvodnja.

Raspolažemo i vlastitim servisnom ekipom u obe fabrike, kako za programe iz vlastite proizvodnje tako i za druge proizvode, koje prodajemo po zastupničkim ugovorima.

Ukoliko ste zainteresovani za kooperaciju ili imate dodatnih pitanja, kontakt osoba je:

Andrej Semen
E-mail: atrikod@open.telekom.rs
Tel. +386 41 66 3411
www.atrikod.com

U nadi za uspostavljanjem uspešne poslovne saradnje, srdačno Vas pozdravljamo.

ATRIK tim